Jeg ønsker at skabe forandring og gøre en forskel

Jeg blev tidligt optaget af ledelse som disciplin og håndværk. Da jeg i 1993 fik ledelsesansvar for første gang og ønskede at lære mere om mit nye fag, opdagede jeg, at ledelse i høj grad læres efter mesterlærerprincippet, hvilket gav en øget bevidsthed om, hvilke ledere jeg omgav mig med. Jeg har haft det store privilegium at være i lære hos et par af de bedste, og min seneste leder blev i 2002 min første partner i H2 Consult.

Siden 2002 har jeg arbejdet som ledelsesrådgiver, hvor jeg som det ene H i H2 Consult etablerede virksomheden. Lige fra start har jeg arbejdet med at rådgive og støtte lederteams i at forandre organisationer og skabe resultater. Mit syn på ledelse er, at det grundlæggende handler om at sætte retning og give mening. Det betyder, at jeg er lige så optaget af forandring af ledere og organisationer som strategiudvikling og har stor erfaring med at drive udviklingsprocesser i tæt samarbejde med ledelsen i både private virksomheder og offentlige institutioner.

Min faglige baggrund strækker sig fra en afsætningsøkonomisk/erhvervssproglig uddannelse som cand.negot. med engelsk som hovedsprog (1991), over HD i organisation (2001) til psykologi som sidefag (2014). Jeg er akkrediteret Insights Licensed Practitioner og ICC certificeret coach. Af natur er jeg meget nysgerrig og videbegærlig og bliver nok aldrig helt færdig med at uddanne mig. For mig er uddannelse og personlig udvikling to uadskillelige størrelser.

Omdrejningspunktet og min passion er nu som dengang at hjælpe ledere med at opdage den kerne, de skal leve og lede ud fra, så de bedst muligt støtter deres medarbejdere og skaber gode rammer for udvikling. Det er min overbevisning, at det ikke kun er i de store ambitioner men også i de små, daglige handlinger, at vi sammen skaber en bedre verden.

Find Helle Laursen på LinkedIn