10 års jubilæum

Helle Laursen d. 24. maj 2012

Den 1. maj er det 10 år siden at H2 Consult blev etableret med det formål at rådgive virksomheder omkring strategi og ledelse.n n Det startede med et ønske om at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at fokusere deres forretning og skabe et grundlag for vækst. Men også med et ønske fra Helle og Helle om at opnå en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv ved selv at kunne styre arbejdstiden.

H2 Consult boede de første seks år hos BDO ScanRevision og blev “huskonsulenter” for både BDO internt og BDOs kunder samtidig med, at der blev arbejdet for egne kunder. Det var især strategiudvikling, implementering af strategi og “chef-til-leje” opgaver inden for ledelse og afsætning, der blev efterspurgt i de første år. Men efter etableringen af samarbejdet med Insights Danmark skiftede fokus langsomt til også at handle om at arbejde mere intensivt på at styrke ledelse og medarbejdere hos kunderne inden for især kommunikation og samarbejde.

I 2008 flyttede H2 Consult ned i Kolding midtby og i forbindelse med et generationsskifte i 2009 blev virksomheden omdannet til et ApS med en partnerstruktur, der åbnede op for muligheden for at få flere partnere med i virksomheden. Den første nye partner, Betina Ebdrup, startede i efteråret 2009, og det er målet med tiden at blive i alt fem partnere.

I dag efterspørges især ydelser inden for ledelsesudvikling, strategiudvikling samt optimering af kundernes markedsrettede aktiviteter.