Generationsskifte i H2 Consult

Helle Laursen d. 22. juni 2009

Efter syv år i tæt parløb mellem Helle og Helle udtræder Helle Nielsen af H2 Consult og en ny partner tiltræder. Dette er et led i et generationsskifte af virksomheden, som på sigt vil betyde en udvidelse af partnergruppen til i alt fem partnere.n n ”De tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder viser, at det de værdsætter mest i samarbejdet med H2 Consult er en høj faglig og personlig kompetence kombineret med nærvær og dyb involvering i dem og deres problemstillinger. Det vil fortsat være det fingeraftryk, vi ønsker at sætte hos vores kunder”, siger Helle Laursen. ”Vi har ønsket at gøre en forskel i enhver kontakt, og det er lykkedes, hvilket nok er det, vi kan være allermest stolt af, når vi kikker tilbage på de seneste syv år.”

H2 Consult vil derfor også fremover fokusere på et højt kompetenceniveau med nye partnere, der bidrager med viden og stor erfaring indenfor ledelse, forretningsstrategi, organisationsudvikling og afsætning.nn”Implementering vil fortsat være et hovedfokus, når vi arbejder for vores kunder, for strategimapper, der samler støv på hylderne, har aldrig haft vores interesse. Det er først, når tingene virker ude i virksomhederne, at vi er tilfredse”, siger Helle Laursen.

Helle Nielsen udtræder med virkning fra den 1. august og vil fortsat have et tæt samarbejde med Helle Laursen omkring fælles opgaver. En ny partner tiltræder pr. 1. september 2009. I løbet af de næste to til tre år forventes yderligere tre partnere at indtræde i partnergruppen.